PÅSKEFROKOST

Klar til den årlige påskefrokost?

Gør denne påske speciel med vores skønne sæsontilpassede påskefrokostmenu, der kombinerer tradition med nytænkning! Fra klassiske retter til moderne twists, vores menu er udvalgt til at samle familie og venner.

Reservér dit bord nu.

28. marts – skærtorsdag
12.00-15.00 samt 17.30-20.30

29. marts – langfredag
12.00-15.00 samt 17.30-20.30

30. marts – lørdag
12.00-15.00 samt 17.30-20.30

31. marts – påskedag
12.00-15.00 samt 17.30-20.30

1. april – 2. påskedag
12.00-15.00

PÅSKEMENU

Serveres alle dage i påsken

Menuen består i fem serveringer, som serveres direkte på bordet.

1. servering
• Agurkecreme, ristede hestebønner, jordskokkechips & peberrod
• Smilende æg med rejer & stenbiderrogn
• Pankopaneret fiskefilet med remoulade, grillet citron, syltet
tyttebær & dild

2. servering
• Tarteletter med grøntsagsveluté & friske urter
• Confiteret kylling, kålskud & jus

3. servering
• Braiseret lammeskank, porrer & ramsløg
• Spinatcreme, saltbagt rødbede, syltede svampe, figner & saltcitron

4. servering
• Rørt blå kornblomst, sprød rug & syltet pære
• Crustade, havtorn & vesterhavsost
• Bagt æble med Tebstrup gedeost

5. servering
• Påskeæg à la Blossom

Menu – kr. 475,-
Vinmenu – kr. 375,-