PERSONDATAPOLITIK

BEHANDLING AF DATA

Hos Hotel Strandparken værdsætter vi dit privatliv og stræber efter at beskytte dine personoplysninger med den største respekt og forsigtighed. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, anvender, opbevarer og beskytter dine personoplysninger, når du bruger vores hjemmeside.

Hvilke data indsamler vi?

• Kontaktinformationer, såsom navn, e-mailadresse og telefonnummer.
• Anden information, som du frivilligt afgiver ved at udfylde formularer eller deltage i undersøgelser og konkurrencer.

Hvordan bruger vi dine data?

• For at levere og forbedre de tjenester og produkter, du har anmodet om.
• Til kommunikation med dig om din konto eller transaktioner, og for at sende informationer om funktioner på vores hjemmeside.
• Til at personalisere din oplevelse og tilbyde indhold og tilbud skræddersyet til dine interesser.
• Til analytiske formål for at forstå, hvordan vores service bruges, så vi kan forbedre dem.

Hvordan beskytter vi dine data?

Vi implementerer en række sikkerhedsforanstaltninger for at sikre sikkerheden af dine personoplysninger. Dette omfatter brug af tjenester såsom Akismet, adgangskontrol og andre former for teknologisk beskyttelse.

Deling af dine data

Vi sælger ikke, handler, eller ellers overfører til udenforstående parter dine personligt identificerbare oplysninger. Dette inkluderer ikke betroede tredjeparter, der assisterer os i drift af vores hjemmeside, udførelse af vores forretning, eller servicerer dig, så længe disse parter er enige i at holde disse oplysninger fortrolige.

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til de personoplysninger, vi har om dig, rette fejlagtige data, og i visse tilfælde anmode om sletning af dine data. Du har også ret til at begrænse eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine data.

Ændringer til denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere denne persondatapolitik fra tid til anden. Vi vil meddele dig om eventuelle væsentlige ændringer ved at placere en fremtrædende meddelelse på vores hjemmeside.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende denne persondatapolitik eller vores behandling af dine oplysninger, er du velkommen til at kontakte os her.